Bucoco - Platinum Edition 1KG
 Kooltjes   Started by BUSHISHA COM   2022-01-20 22:46:22 +01:00   Comments: 1    Viewed: 278

 1. BUSHISHA COM
  BUSHISHA COM Member Staff Member
  5_1642715156_Bucoco - Platinum Edition 1KG.jpg
   

  Bucoco Platinum Edition - Premium kwaliteit 26er natuurkolen van Oduman!

   

  Fabrikant Oduman heeft nu ook zijn eigen kooltjes ter beschikking; de Bucoco Platinum Edition waterpijp kolen! Zoals we van de producten van de Turkse fabrikant gewend zijn, zijn ook deze shisha kolen van zeer hoog niveau. De natuurkooltjes geven precies de juiste hoeveelheid hitte af voor een langdurige en soepele waterpijp sessie, zonder daarbij de tabaksmaak te beïnvloeden! 

  Bijkomend voordeel van deze kokoskolen van Oduman is dat het aspercentage dat van de brandende kolen afkomt extra laag is. Je bent dus niet constant in de weer met het afkloppen van je kooltjes maar kunt gewoon lekker relaxend genieten van een pure smaakbeleving. Daarnaast zijn de kooltjes, in vergelijking met andere merken, relatief snel op temperatuur en ben je dus eerder klaar met het voorbereiden van je waterpijp! Doordat de blokjes een grootte hebben van 26 x 26 x 26 mm gaan ze tot slot extra lang mee, waardoor je niet zo snel je kolen hoeft te vervangen en als resultaat nog meer relaxed kunt genieten van de ultieme pofsessie!

  Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kokoskolen die een snelle opwarmtijd, lange brandduur, geringe asproductie en zuivere smaakafgifte garanderen? Probeer dan zeker eens deze kwaliteitskolen van Oduman en ervaar een zorgeloze waterpijpsessie, precies zoals het moet zijn!

  BUSHISHA COM, 2022-01-20 22:46:22 +01:00
  #29
 2. (You must log in or sign up to post here)

Report Post

Write your reason

Log in | Sign up
Tems & Conditions!
Help!