Oduman Monster

TR-ODMO
Waardering 
€ 85,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Oduman Monster

Maak kennis met de nieuwste “travel hookah” van Oduman; de Oduman Monster shisha! Deze compacte pijp meet ongeveer 23 centimeter, wordt geleverd met een mooi tasje en beschikt over een vernieuwend uitblaas-systeem dat via de korte schacht plaatsvindt. Laat je overigens niet misleiden door het kleine formaat van deze Oduman telg; de rookervaring die de Monster voortbrengt is grandioos, met dikke, vette monsterwolken, een lekker soepele airflow en een optimale smaak als resultaat!

De Oduman Monster bestaat zoals elk model van de Turkse waterpijp fabrikant uit kwalitatief hoogwaardig edelstaal, gecombineerd met een handgeblazen vaas. Het edelstaal gedeelte is opgebouwd uit meerdere, kleinere onderdelen, die middels een soepel lopend schroefmechanisme aan elkaar verbonden worden. Wat opvalt aan deze spectaculaire Monster waterpijp is het innovatieve uitblaas-systeem, waarbij de rook niet uitgeblazen wordt via een regulier ventiel, maar via gaten in de schachtbasis naar buiten geleid wordt door een viertal groeven in de korte schacht, wat een spectaculair effect oplevert. De rookervaring die deze Oduman Monster waterpijp voortbrengt is zoals we die van Oduman hookah’s gewend zijn; de rook laat zich heerlijk soepel geleiden door de optimaal afgemeten binnenschachten van de pijp, wat een zeer aangename airflow oplevert. De gebruikte materialen waarborgen daarbij een optimale overdracht van de tabakssmaak naar je mond, natuurlijk gepaard gaande met dikke, volle rookwolken!

Model met uniek ontwerp

Het geheel is zonder tabakskop 23 centimeter hoog. De stang is gemaakt van roestvrij staal. In de dompelbuis is een diffuser opgenomen. Hierdoor worden grote rookbellen opgebroken in kleinere en krijg je een soepele luchtstroom. De hookah kun je helemaal uit elkaar halen zodat je alle onderdelen goed kunt schoonmaken. Dit kan ook met de siliconen slang. Hierdoor ben je keer op keer weer verzekerd van een frisse rooksessie.

 

Oduman – Monster wordt geleverd met:

  • Oduman – Monster Travel vaas
  • Roestvrijstalen kolom
  • Roestvrijstalen mondstuk
  • Siliconen slang
  • Tasje om het in mee te nemen
Productdetails
TR-ODMO
Recensies

Schrijf uw recensie

Oduman Monster

Oduman Monster

Schrijf uw recensie